Ontdek hoe je snel en simpel de perfecte
gezondheid en ontspanning met
de fijnste nachtrust kunt bereiken
 zonder extra tijd, moeite of beweging
of daarvoor de deur uit te moeten 

en zware medicijnen te gebruiken 

hydrojet massagetafel

en dat in slechts 15 minuten per dag, gewoon thuis!

Ben je angstig, ziek, ongelukkig moe of depressief geraakt door een ongezonde en stressvolle levensstijl er op na te houden, lees dan verder als jij wilt ontdekken hoe je slapeloosheid,
burn-out, rugpijn en stress eenvoudig op te lossen is door een heerlijke ontspanningsmassage thuis.

 • Heb jij te maken met stress, slapeloze nachten of een burn-out? ben je hiervoor bij de huisarts geweest?
 • Ben je regelmatig moe, terwijl je eigenlijk vol energie hoort te zitten?
 • Ben je weleens bang dat je onbewust je gezondheid op het spel zet?
 • Wil je eigenlijk heel goed voor jezelf zorgen, maar weet je gewoonweg niet of je het allemaal wel goed doet?
 • Ben je wel eens bang dat je gezondheid met de tijd alleen maar slechter wordt?
 • En knaagt het gevoel aan je dat je hier eigenlijk iets aan zou moeten doen, terwijl je niet goed weet wat?

Dan is wat ik nu met je wil delen waarschijnlijk heel erg belangrijk voor je!

Verwen jezelf en voel gelukkiger...


Zoals je waarschijnlijk weet zijn wij mensen van nature actieve wezens. We hebben een metabolisme en dat zorgt voor een heel leuk en energiek leven. Tenminste als je volledig gezond blijft.


Je metabolisme, ofwel je stofwisseling, speelt een enorm belangrijke en grote rol in je lichaamsgewicht en bij gewichtscontrole. Als je wilt afvallen, dan doe je er goed aan om je metabolisme te versnellen. Het metabolisme bepaalt namelijk hoe snel je lichaam voedingsstoffen omzet in energie.

Deze energie gebruikt je lichaam om normaal, gezond, fit en goed te functioneren. Hoe sneller je metabolisme werkt, hoe meer calorieën je verbrandt. En hoe meer calorieën je dagelijks verbrandt, hoe meer dit bijdraagt aan een ontspannen en gezond leven.


Er zijn verschillende redenen waarom de snelheid van het metabolisme kan dalen. Ten eerste neemt de snelheid af bij het ouder worden en hier is niks aan te veranderen. Je vetmassa neemt toe, terwijl je spiermassa afneemt wat resulteert in een daling van de snelheid van het metabolisme. Ten tweede zal de snelheid van het metabolisme dalen wanneer je een dieet volgt dat minder calorieën voorschrijft dan dat je nodig hebt. Dit komt doordat het lichaam zuiniger omgaat met de energie die het nog heeft als gevolg van de weinige calorieën. Na een tijdje is het lichaam aan de weinige calorieën en de zuinigheid gewend en val je dus niet meer af, tenzij je nog minder calorieën inneemt met als gevolg een nog slechtere stofwisseling.


Uiteindelijk zal een dieet er juist voor zorgen dat je weer aankomt. Dit komt door het vertraagde metabolisme. Door het dieet is je spiermassa verder afgenomen dan je vetmassa en je spieren heb je juist nodig voor een goed metabolisme. In de jaren ’40 van de 20e eeuw is er onderzoek gedaan naar calorievermindering en het gedrag van mensen. Bij het onderzoek moesten 36 gezonde mannen een dieet volgen met minder calorieën dan ze normaal aten. Hieruit bleek onder andere drie dingen: Je valt niet lineair af en als je iedere week 1 kilo afvalt is dit na 3 weken dus geen 3 kilo. Ten tweede stopt het afvallen na een paar weken door de slechtere metabolisme en tot slot was het dieet zowel mentaal als fysiek slecht voor de mannen.


Een dieet is dus geen oplossing voor het stimuleren van je metabolisme. Maar wat is dan wel een oplossing? Het opbouwen van spiermassa is een goede oplossing. Hierdoor kun je jouw vetmassa de baas worden, krijg je een slanker lichaam en wordt je metabolisme gestimuleerd. Hiermee verbonden heeft ook een massage een goede invloed op je metabolisme. Een massage zorgt voor een verbeterde spierfunctie door de toenemende doorbloeding. Daarnaast heeft een massage invloed op de spieren en kan deze aanspannen of ontspannen. Een massage zorgt dus voor betere spieren en uiteindelijk dus ook voor een beter metabolisme. Voor een goede stimulans voor het metabolisme is een massage dus een echte aanrader.


Naast afvallen, helpt een goede massage ook tegen rugpijn en andere rugklachten. Vooral door op je rug te gaan liggen en behandelt te worden aan je gehele rug of specifieke gedeelten van je rug heeft de voorkeur. Bij een bezoek aan de masseur echter dien je op je buik te liggen om een degelijke rug massage te krijgen.


Daarnaast zal een dagelijkse of wekelijkse bezoek aan de masseur toch hoog in de kosten lopen. Ook zal het regelmatig voorkomen dat de masseur juist op de, voor jou beste, dagen en tijdstippen bezet is. Een geschikt moment en tijdstip inplannen zal dan ook de nodige tijd in beslag nemen. Je zult dan ook zien dat wanneer de dag nadert voor het bezoek, dat je dan geen zin hebt om de deur uit te willen of dat de masseur ziek is geworden. Maar hoe dan toch van je rust en ontspanning te genieten, zodat je weer de rest van de dag 100% tegenaan kan? 


Daar moet toch een andere oplossing voor zijn, zodat jij zelf bepaalt wanneer, hoe laat, hoe vaak en hoelang je van een massage wilt genieten? En bovendien gewoon op je rug liggend (de heerlijkste ligging) van een massage kunt genieten? Zo is de VelusJet, automatisch waterbed massagebed ontstaan.


De reactie op een revolutie binnen de massage branche was verbluffend

Allemaal bleken ze behoefte te hebben op een massage thuis op de rugligging en met de kleding aan.

Men zag direct de meerwaarde van de automatisch massageapparaat dat voor de grootste gedeelte alles zelf deed.

Het was fantastisch om te zien hoe de stroom met ongezonde en stressvolle mensen langzaam stopte. En hoe de mensen die terugkeerde voor een automatische massagebehandeling, telkens weer lieten weten hoe groot het verschil was geweest wat het automatische massagebed had gemaakt. Men was gezonder, actiever en gelukkiger dan ooit! De meeste klachten zijn dan ook verdwenen.


Een dame met een gezin met 3 kinderen vertelde dat ze zich voorheen bont en blauw betaalde aan de vele bezoeken bij de masseur. Ook kwam het vaak voor dat er geen data beschikbaar was voor een behandeling voor 4 of 5 personen achterelkaar. En als er vriendjes of vriendinnetjes van haar kinderen op bezoek kwamen, moesten zij thuis wachten.


Van dit alles hebben ze nu totaal geen last meer en de vriendjes en vriendinnetjes gaan nu ook gretig liggen op het hydrojet VelusJet massagebed voor een overheerlijke ontspanning.


Veel mensen denken dat ze gedoemd zijn te leven met een dure masseur, voor hun dagelijkse intensieve verzorging. Het alternatief is ziek zijn en wegkwijnen, om van de nare effecten die een ongezond levensstijl met zich meebrengt nog maar te zwijgen.


Dat is niet zo! Er zijn de afgelopen maanden tientallen mensen geweest die niet langer met de frustraties van een ongezond en stressvol leven met (rug)pijn hoeven te leven, maar die door simpelweg hun eigen leefomgeving aan te passen, weer kunnen genieten van een vrij vrolijk, gezond en energiek leven.

Als je op dit moment zelf stressvol en ongezond leeft, en je hebt gemerkt dat deze levensstijl niet langer meer zo door kan gaan,

 dan is de kans groot dat dit komt omdat je niet op de juiste manier aan jezelf denkt

Als je op dit moment zelf stressvol en ongezond leeft, en je hebt gemerkt dat deze levensstijl niet langer meer zo door kan gaan, dan is de kans groot dat dit komt omdat je niet op de juiste manier aan jezelf denkt.

Om je daarbij te helpen, staan hieronder alvast een viertal tips die in de meeste gevallen voor een gezondere levensstijl zorgen. Zo kun je direct in actie komen en ervoor zorgen dat je niet onnodig lijdt.


 • Tip 1: Bewegen
  Bewegen is een wondermiddel voor je fysieke én mentale toestand. Gewoon 10 minuten per dag wandelen doet al wonderen. Bewegen is tevens ook goed voor je brein.
 • Tip 2: Slaap en rust
  Slaap voldoende, ongeveer 8 uur per nacht. Maar pak ook tussen de dag door je nodige rust.
 • Tip 3: Elektronica
  Eén keer per dag een break-out moment nemen van alle technologie waar je je mee omringt geeft je de ‘schone’ energie en rust. Pak een boek in plaats van je laptop of telefoon. En stop met het checken van je mail!
 • Tip 4: De Zonnegroet
  Elke ochtend de Zonnegroet (Surya Namaskar) beoefenen met ademhalingsoefeningen houdt je fit, gezond en vitaal. Een uiterst effectieve manier voor een energieke start van de dag.

Waarom is de VelusJet waterbedmassage beter dan een masseur?

Bovenstaande vier tips helpen je al een stuk richting een gezond en gelukkig leven. Maar deze zijn uiteraard te vervangen door het gebruik van de VelusJet automatische waterbedmassage, die al velen hebben geholpen bij het creëren van innerlijke rust en het verkrijgen van een ontspannen geest en lichaam.

Ook rugklachten verdwijnen na een behandeling op de VelusJet.


Sinds de oprichting in 1963 staat Böckelt GmbH al meer dan 50 jaar bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast professionele fitness en zonnestudio apparatuur ontwikkelt Böckelt GmbH een grote verscheidenheid aan kwalitatief hoge hydro-jet massage bedden.

Böckelt werkte bijna 15 jaar nauw samen met klinieken en therapeuten om het gebruik van de VelusJet hydro-jet massages te optimaliseren.


VelusJet is het product van doorlopende ontwikkeling en verregaande ervaring. Om de uiterste tevredenheid van therapeuten en patiënten te garanderen.


Maar waarom is een VelusJet watermassagebed beter dan een masseur?

Je weet dat je er gewoon met je kleding aan op kunt liggen.

Je kunt gewoon op je rug liggen voor een heerlijke rug massage.

Je kunt het gewoon thuis gebruiken, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

Je huisgenoten kunnen ook gebruik van maken.


Het is een eenmalige investering, wat snel terugverdiend wordt. Helemaal als gebruikt wordt gemaakt door de gehele familie, thuis, op de vereniging of verzorgingshuis.

Studies hebben aangetoond dat een simpele stoelmassage van een kwartier er al voor zorgt dat je alerter wordt en het je denkvermogen verbeterd. Dat is onder andere getest door mensen die gemasseerd waren moeilijke wiskundige vraagstukken voor te leggen. Wat bleek? De gemasseerde mensen konden deze sommen accurater en sneller oplossen dan mensen die geen massage hadden gehad.


Beeld je in dat je heerlijk ontspannen op water ligt wat op een aangename temperatuur wordt gebracht terwijl je geniet van een massage door onzichtbare handen! Je voelt hoe een warm straal water jouw gespannen spieren kneedt en ze heerlijk laat ontspannen. De VelusJet® verbeterd op zeer effectieve wijze je gezondheid terwijl je ligt te ontspannen op een waterbed!


Je gaat simpelweg lekker en gekleed liggen ontspannen op de VelusJet® terwijl je lichaam een massage krijgt door een warme straal water. Doordat de behandeling zacht is voor de bloedcirculatie, hoeft het lichaam ook niet te herstellen tijdens de nachtrust. 


Wat is er nou prettiger dan jezelf de gezondheid-boost te geven die je nodig hebt door dat te doen wat ontspanning geeft en wat de lichaamseigen weerstand versterkt. Dit is exact wat onze VelusJet® doet: de hydro-jet massage creëert een gevoel van gezondheid en diepe ontspanning in slechts enkele minuten.


De VelusJet massage verbeterd de bloedsomloop in je rugspieren, waardoor het bloed in je zenuwbanen vrije doorstroom krijgen naar de diverse organen.

Ziekte door of leidend tot ongemakkelijke spieren zijn een normaal fenomeen en worden vaak bijgestaan door een grote verscheidenheid aan symptomen of erge pijn. De VelusJet® is de perfecte supplement voor je therapie concept omdat het de pijn verzacht van patiënten die lijden aan deze symptomen en het geeft de garantie dat hun ongemak niet wordt omgezet in een chronische aandoeningen.


De VelusJet® waterbedmassage is gecertificeerd als medisch apparaat volgens de eisen gesteld door de Medical Devices Act (Class MPG IIa). 


De VelusJet heeft een prachtig design en een stevig ontwerp met een groot lig oppervlak. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit en alleen milieu vriendelijke materialen. Via een Internetverbinding is onderhoud op afstand en management eenvoudig te beheren. De standaarduitrusting met uitgebreide functionaliteiten geven hoge mate van flexibiliteit. Het is de meest krachtige en energie-efficiënte systeem op de markt.

Wat de VelusJet waterbedmassage beloofd

 • Nooit meer stress door hoge werkdruk of spanning.
 • Geen rugpijn door lang zitten.
 • Nooit meer slapeloze nachten.
 • close
  Niet langer meer met tegenzin of gehaast naar de masseur.
 • close
  Geen tijdverlies meer door een massage.
 • close
  Niet langer de schaamte voor de masseur.
 • close
  Nooit meer de frustratie van grondig douchen bij het thuiskomen na een massage.
 • close
  Nooit meer de tragiek van besmettingen door een onhygiënische massageruimte.
 • close
  Geen last meer van geïnfecteerde bedden, lakens of matten.
 • close
  Geen vuile en onfrisse ruimte meer waar vele mensen je voor zijn geweest.
 • close
  Nooit meer pijn voelen door te harde massage die je zichtbare blauwe plekken opleveren.
 • close
  Geen afspraak meer nodig bij de masseur.
 • close
  Niet meer naar buiten te hoeven voor een overheerlijke (warme) massage.
 • In slechts 15 minuten fit en ontspannen.
 • Elke dag en 24x7 tot je beschikking.
 • Leef langer en gelukkiger.
 • check
  Massages van boven naar onder en visa versa.
 • check
  Versterkt de weerstand van het lichaam.
 • check
  Full body, puls en puntsgewijze massage.
 • check
  Maximum draag gewicht tot 210 kg.
 • check
  Voorgeprogrammeerde massage programma‘s.
 • check
  Maakt de huid en het bindweefsel strakker.
 • check
  Massage op de rugligging en gewoon met de kleding aan.
 • check
  Verlichting van de gewrichten en regulering van de spierspanning.
 • check
  Het oplossen van ophopingen binnen de bloedvaten en het lymfestelsel.
 • check
  Stimulatie van de metabolisme en de lymfestroom.

Voor wie is de VelusJet waterstraal massagebed bedoeld en voor wie niet?

Niet

 • Als je geen stress, rugpijn, hoofdpijn, depressie of slapeloze nachten hebt of eigenlijk niets om gezondheid of ontspanning geeft en je niet bezorgd bent over de kwaliteit van je levensstijl, gezondheid en hygiëne of je denkt dat hieraan niets te verbeter valt, dan is dit niet voor jou bedoeld.

 • Als jij en je familie, kinderen gezond, fit en vol energie zijn en compleet weet wat te doen om dit te bereiken of het heerlijk vinden om dagelijks de deur uit te moeten om een bezoekje te brengen bij de masseur, dan is dit product misschien niet voor jou.

 • Als jij en je gezin graag de hele dag bezig zijn met gezondheid en ontspanning buiten de deur en iedere dag genoeg tijd hebben voor de sportschool en andere bezigheden, dan is dit product misschien niet voor jou bedoeld.

Wel 

 • Voor mensen die écht om hun gezondheid geven en het vreselijk vinden telkens weer de deur uit te moeten voor een bezoekje aan de masseur of sportschool.

 • Voor diegene die graag dagelijks genieten van een vrolijk humeur, maar die niet de tijd en energie hebben om na een lange werkdag dagelijks naar de masseur of sportschool te willen om van top tot teen te genieten van een overheerlijke massage.

 • Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen over hun lichaam en geest en hem niet ‘mishandelen’ door hem aan anderen over te laten.

 • Voor mensen met een hoge werkdruk en die te maken hebben met migraine, hoofdpijn, depressie, chronische ziektes, sufheid of burn-out.

 • Voor mensen die heel erg graag een gezond, ontspannen en fit lichaam en geest willen en langer willen leven, maar weinig tijd hebben en gewoon thuis willen genieten van ontspanning, rust en fitheid.

Het complete VelusJet waterbedmassage pakket bevat de volgende onderdelen


 • Voorgeprogrammeerde massages ontwikkeld door ervaren massage therapeuten ter waarde van 3200,- euro. Vanwege dit programma kun je gelijk starten met de perfecte massagebehandeling.

 • Handmatige instelling van duur, spiergroep en soort massage ter waarde van 4690,- euro. Hiermee kun je instellen op de eigen spiergroepen en ook je eigen programma maken.

 • RFID module om massages die je zelf hebt ingesteld naar behoefte als programma op te slaan  op chip- of RFID kaarten ter waarde van 2300,- euro.

 • Afzonderlijke Jet control met uitgebreide functionaliteiten ter waarde van 5400,- euro.

 • Twee pompen systeem met reserves voor langere levensduur ter waarde van 6350,- euro. De pomp druk van 2 x 6,3 bar (7,4 bar) is het meest krachtige systeem op de markt.

Gezamelijk heeft het complete VelusJet pakket dus een waarde van 21.940,- euro plus levering, installatie en training

 • Wat zou het op jaarbasis kosten om dagelijks een masseur te bezoeken.

 • Wat kost het talloze waterverbruik voor het douchen na een massagebezoek.

 • Wat kost het brandstofverbruik (benzine/diesel) en slijtage voor de auto bij iedere bezoek.

 • Hoeveel extra geld kost het om je gezinsleden mee te nemen voor een bezoek.

 • Wat als jij de tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan het reizen, douchen, uit-en aan te kleden  bij elkaar optelt? En je je realiseert dat je al deze tijd kunt terugwinnen.

  Vandaag wil ik je de unieke mogelijkheid bieden om jouw VelusJet massagebed te bestellen tegen een speciaal bedrag


De reden hiervoor is dat de eerste periode waarin de VelusJet te koop was, de investering van de productie batch, ontwikkeling en de investeringen terugverdiend moesten worden.


Inmiddels is de VelusJet massagebed een knalsucces. Mensen zijn er enorm blij mee! We zouden dus gemakkelijk deze prijs kunnen vragen, maar ons doel is dat zo veel mogelijk mensen een gezond en gelukkig leven leiden, zodat mensen nog lang samen van elkaars aanwezigheid mogen genieten.


Daarom willen wij nu tijdelijk de drempel verlagen voor de VelusJet massagebedden uit deze productielichting.
Ons hoop is dat je daarmee hetzelfde plezier hebt van een blije en gezonde leven, zonder ziekte, lusteloosheid of pijn.


Als je zolang de voorraad strekt jouw VelusJet massagebed besteld, dan zijn de kosten niet 21.940,- euro. Niet 20.000,- euro. Nee.


Alleen omdat wij zo veel mogelijk mensen willen helpen met een VelusJet waterstraal massagebed om daarmee gezonder en gelukkiger te leven, kun jij als je nu besteld zolang de voorraad strekt, het complete VelusJet pakket verkrijgen voor slechts 17.999,- euro (exclusief BTW).


Dat is een flinke korting op de originele prijs.


Nog steeds krijg je de complete set met onderdelen:

- Voorgeprogrammeerde massages
- Handmatige instellingsunit
- RFID module voor chip kaarten
- Afzonderlijke Jet control
- Twee pompen systeem


Daarnaast is levering, installatie en training gratis!


Normaal gesproken kost dit pakket 21.940,- euro plus levering, installatie en training, maar alleen omdat we voorraad hebben en om de productiekosten terug te verdienen, kun je nu zolang de voorraad strekt een VelusJet waterbedmassage verkrijgen voor slechts een fractie van de prijs.

100% Tevredenheidsgarantie

Natuurlijk is het doel van de VelusJet waterbedmassage duidelijk.
Zowel jij en je gezin hebben er profijt van.


 • Geen nare luchtjes of olie meer om je voor te schamen.
 • Geen ongezonde en stressvol leven met pijn meer.
 • Geen afspraken, of te laat komen bij de masseur meer.

De garantie van een VelusJet is een gezonde, fitte en ontspannen leven in slechts een fractie van moeite en tijd.

En dat is ook echt een Garantie!


Ik wil dat jij zeker weet dat jouw huidige gezondheid en leven verbeterd. Daarom willen wij je de zekerheid geven!


Verbetert de gezondheid niet?

Of


Blijf je depressief en suf?

Of


Kost het gebruik toch nog veel moeite?

Of


Blijf je nog steeds (spier)pijn houden?

Of


Moet je alsnog regelmatig naar de masseur?


Dan kun je de massagebed gratis retourneren. Wij betalen je jouw investering terug.

Wij willen dat je de VelusJet een kans geeft, voor jouw welzijn en voor je eigen gemak.

Wij willen niet dat jij je zorgen hoeft te maken over je eigen gezondheid.

Wij willen ook niet dat je kinderen te maken krijgen met een ziekte of ongezonde leven.

Met deze garantie hopen wij de drempel voor je weg te nemen.

Ons speciale tijdelijke aanbod

Dit speciale aanbod kunnen wij je echter alleen nu doen, zolang de voorraad van deze productie batch strekt.


Op dit moment zijn dat nog slechts enkele exemplaren.


Via deze button kun je direct je bestelling plaatsen. Dit betekent dat jij binnen enkele dagen van alle zorgen rondom je gezondheid en fitheid bent verlost.

100% Tevredenheid Garantie

Veilig
Betalen

Je hebt dan niet langer last van:

 • slapeloosheid,
 • rugpijn,
 • depressie,
 • stress,
 • angst,
 • spierpijn,
 • hoofdpijn,
 • migraine,
 • slecht humeur

In plaats daarvan krijg je het gezonde, frisse en blije leven wat precies bij jou past. Het leven waarvan je altijd hebt gedroomd om te hebben.


Eigenlijk heb je op dit moment 2 keuzes.


Ofwel:


Je blijft bij je oude ongezonde levensstijl. Dat betekent dat als het nu nog zo is, deze binnenkort zal verslechteren en de pijn zal toenemen.

Je loopt dan het risico dat je lichaam zijn energie verliest en langzaam aftakelt omdat je immuunsysteem constant onder vuur ligt. Hierdoor verspreid de pijn zich naar de spieren waardoor het behouden van een gezond, fit leven een opgave wordt in plaatst van plezierig.


Ofwel:


Je verandert je levensstijl in een luxe en gezond leven. De waterbedmassage.

Hierdoor neem jij je verantwoordelijkheid als eigenaar van je lichaam en geest. Je verzekerd je leven van een hygiënische, ontspannen en gelukkige levensstijl, je voorkomt dat je lichaam nodeloos lijdt. Iets wat een ieder direct opmerkt vanwege het zelfvertrouwen en rust die je uitstraalt.

Je leeft weer helemaal op, krijgt veel energie waardoor je weer actief, gezellig en ontspannen je dagelijkse activiteiten doet.


Op dit moment zijn er slechts enkele exemplaren van het complete VelusJet waterstraal massage bed pakket beschikbaar.

Plaats direct je bestelling zodat je niet achter het net vist, want deze zeer gunstige prijs is tijdelijk.


Als deze voorraad op is, worden ze opnieuw gemaakt (duurt meer dan 5 weken) en gaat de prijs terug naar zijn originele 21.940,- euro.


Wij hopen dat je het jezelf en je gezin gunt en dat jullie binnenkort samen van de overheerlijke watermassage kunnen genieten!


Veel plezier!


P.S.: ​

Wist je dat meer dan 1 op de 2 mensen ongezond leven? De enige manier om dit te voorkomen is zorgen voor een hygiënische, prettige comfortabele leefstijl. Een slecht humeur of angst is helaas ook een ongelukkig leven. Los je het ene probleem op, dan verdwijnt ook het ander. Hopelijk maak je de keuze niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen

Wij hebben jarenlang met plezier en passie gewerkt aan dit innovatieve medisch verantwoord waterbedmassageapparaat. Hopelijk pluk je er de vruchten van!

Bestel direct je VelusJet waterstraal massagebed zolang de voorraad strekt!


“Ik was enorm tevreden met de VelusJet waterstraal massagebed! Ik en mijn partner zijn nog nooit zo actief en fit geweest.  Geen pijn, slapeloosheid of sufheid meer te bekennen."

Shane Meijer

“Ik heb nog nooit zo'n heerlijke massage ervaren. Gewoon op mijn rug liggen en genieten van een warme, zachte 'hand' die je de perfect behandeling geeft.  En dat gewoon met mijn kleding aan."

Samantha van den berg

100% Tevredenheid Garantie

Veilig
Betalen

Copyright - VelusJet Nederland 

Insert Image